Primavetrendelo.hu / Adatvédelem / Adatvédelmi tájékoztató

A Primavet Állatklinika KFT Adatvédelmi tájékoztatója

 1. Adatrögzítést végzünk minden esetben a tulajdonos nevéről, lakcíméről, telefonszámáról, e-mail címéről, valamint az általa behozott állatáról, mely adatok bekerülnek a céges nyilvántartásunkba. Rögzítjük továbbá a beküldő állatorvos nevét is. A klinikánkon használt program fejlesztője a Pink- Mouse BT.
 2. Adatokat általunk rögzített betegek tulajdonosairól, állatokról nem adunk ki más személynek. Az állat elhullása után az adatokat még egy évig megőrizzük jogi, vagy biztosítói megkeresés esetére, majd végleges törlésre kerülnek
 3. A rögzített adatok szerverrel rendelkező, belső hálózatba kapcsolt gépeken tekinthetők meg, mely hálózat internetes kapcsolattal nem rendelkezik, nincs bekötve.
 4. Internetes elérés három számítógépen van bekötve, melyek nincsenek a belső hálózatra kapcsolva. Egy az emeleten, az egyik iroda helységben, egy a recepciós pultban, egy pedig a CT/MR osztályon van. Ezek a tulajdonosi kapcsolattartást, a jelentési kötelezettségeket és a leletküldést szolgálják.
 5. A szerverek adatmegőrző kapacitásának végén az adatrögzítők cseréje után, -vagy a meghibásodás esetén- az eredeti adathordozókat, - miután az adatok letárolásra kerülnek,- megsemmisítjük.
 6. Saját dolgozóink, munkatársaink adatait bezárható szekrényben tartjuk, melyhez a hozzáférés a tulajdonosokon kívül csak a könyvelőt, illetve a munkaügyekkel foglalkozó munkatársunkat illeti meg.
 7. Állatorvos és asszisztens kollégáink adatvédelmi képzésben részesültek, az adatkezelés és adatvédelem szempontjai szerint.
 8. A beküldő állatorvos felé, valamint kérés szerint a tulajdonos e-mail címére is küldünk leleteket alkalmanként. A tulajdonos mindenkor saját személyében kéri a lelet küldést és csak az általa megadott címre postázzuk
 9. Rendelőintézetünkben kamera rendszer működik abból a célból, hogy értékeinket megfelelően védeni tudjuk. Azokban a helységekben van kamera, melyeken keresztül el lehet érni az átmeneti pénztárolásra és a kábítószer tárolására alkalmazott rögzített páncélszekrényeket, vagy nagy értékű berendezéseket tartunk benne. A kamera rendszer rögzítő egységgel ellátott, mely 1 hónapig őrzi meg a felvett képsorokat. Egy hónap után a korábbi videók felülírásra és ezzel együtt törlésre kerülnek. A felvett anyagot kizárólag a rendőrség számára rögzítjük, hogy abban az esetben, ha illetéktelen eltulajdonított valamit (pénzt, eszközöket, gyógyszert, stb.) segítse a nyomozást, vagy egyértelmű bizonyítékkal szolgáljon az elkövető kilétét tekintve. A kamera rendszer létéről a bejáratokban figyelemfelhívó tábla tájékoztatja a belépni szándékozókat.
 10. Az állami rendelkezéseknek megfelelően az elvégzett veszettség elleni védőoltások, microchip beültetések, nemzetközi kisállat útlevél kiállítások adatai feltöltésre kerülnek az állami PetVetData online rendszerébe. Évi 1 alkalommal a NÉBIH felé is lejelentjük a veszettségoltások adatait.
 11. A behozott talált kutya esetén, a microchip adatai alapján a tulajdonos telefonszámát kiadjuk a megtalálónak. Közöljük vele a legutóbbi veszettség elleni védőoltásának dátumát is. Más adatot nem szolgáltatunk ki ebben az esetben sem.
 12. Az esedékes védőoltásokról emlékeztetőt küldünk a kutya tulajdonosoknak, melyek értelemszerűen a tulajdonos lakcímét, nevét, és még a kutya nevét tartalmazzák.
 13. Az adatvédelemről a Primavet Állatklinika KFT átfogó, minden részletre kiterjedő Szabályzatot készített, mely megtekinthető kifüggesztve a klinikán belül, a saját dolgozóink részére.

Budapest, 2018 április 25.

Kérjen időpontot!
Rendelőintézetünk hétköznaponként 8-20.00 óráig tart nyitva!
Ügyeleti jellegű nyitvatartás: hétköznap 20.00-22.00 óráig, szombaton és vasárnap (ünnepnapokon) 9-20.00 óráig.
UH, MRI, CT, endoszkópos vizsgálatra, neurológiai , ortopédiai, egzotikus szakrendelésre kérjen telefonon időpontot!
+36 1 306 1364
Orvosi szolgáltatásaink
Sebészet
Szemészet
Bőrgyógyászat
Neurológia
Aneszteziológia
Ortopédia
Senior Care
Traumatológia
Kisállat MRI
Belgyógyászat
Kisállat CT
Ultrahang
Egzotikus állat kezelés
Rendelőintézetünk térképen
Állatorvos Budapest
Primavet Rendelő Kft. - Minden jog fenntartva
1152. Budapest, Rákos út 60.
Telefon: (1) 306 1364
Új Széchenyi terv
ImreGabri