Primavetrendelo.hu / Bemutatkozunk / Cégtörténet

Cégtörténetünk

PrimaVet Rendelőintézetünk 1990 óta várja beteg kedvenceiket. Fő profilunk a sebészet, de a nálunk dolgozó 11 állatorvos kolléga között található belgyógyász, neurológus, bőrgyógyász, ortopéd sebész, szemész is. (Szakterületeinkről itt olvashat bővebben, Állatorvos kollégáinkat itt ismerheti meg) Rendelőintézetünk segédszemélyzete is nagyon tapasztalt, képzett szakemberekből áll: 4 szakápolónk, és 4 műtősasszisztensünk, valamint takarítószemélyzetünk dolgozik azon, hogy az állatorvosok zökkenőmentesen tudjanak koncentrálni az Ön kedvencére, a beteg állat teljes körű, szakszerű ellátására.

Cégtörténet

Hogy praxisunk jól működjön, és betegeink vizsgálatát, kezelését, a műtéteket szakszerűen ellássuk, Rendelőintézetünket folyamatosan korszerűsítjük, fejlesztjük:

1990 szeptemberében a mai helyen kezdte meg működését dr. Zsoldos László vezetésével a kezdetekben a mainál kisebb területen működő rendelő. A következő években folyamatosan bővítettük rendelőintézetünket, mind az épületet, mind a vizsgálatokat segítő műszereket, berendezéseket.

2008 évben felújítottuk és részben automatizáltuk laboratóriumunkat. Munkába állítottunk egy vérképet értékelő automatát és egy új biokémiai vizsgálatokat végző automatát. 2014-ben a hematológiai automatát egy új készülékre cseréltük, mely már minőségi vérkép vizsgálatokat is el tud végezni. Beindítottuk a szívférgesség szűrési vizsgálatokat.

2011 évben beüzemeltünk egy vadonatúj, digitális RTG készüléket. Így a radiológiai diagnosztika még gyorsabbá és pontosabbá vált, a digitális felvételeket könnyebb archiválni, tárolni, továbbítani. Ha kéri, e-mailen vagy CD-n, mind a tulajdonosnak, mind a beküldő állatorvos kollégának átadjuk, a nálunk készült felvételeket.

Szintén ebben az évben, tovább javult a műtéti altatásaink biztonsága, új, nagyteljesítményű aneszteziológiai monitort üzemeltünk be, majd 2013-ban egy második, 2014 januárjában egy harmadik ugyanilyen készülék beszerzését hajtottuk végre.

2012 évben beindítottuk az arthroszkópos műtéteket is, ezáltal a minimálisan invazív beavatkozások köre is bővülni tudott.

Ebben az évben került átadásra MRI (mágneses rezonancia) vizsgáló berendezésünk, mely azóta fogadja a gerinc-, agyi elváltozásokat mutató, daganatos és egyéb betegeket.

2013 évben teljesen átépítettük a várónkat és egy XXI. századi színvonalú helyiségben tudjuk fogadni a betegeinket. A váróban recepció is működik segítve a tulajdonosok tájékoztatását, eligazítását.

2014 évben egy újabb ultrahang fejjel bővült a nagyteljesítményű ultrahang készülékünk, lehetővé téve az apróbb betegeink precízebb vizsgálatát szakrendelésünkön.

2014 évben endoszkópos készülékkel gyarapodott a diagnosztikai eszközparkunk, így a rhinoscopia, gastroscopia, bronchoscopia is lehetségessé vált.

2015 évben komputertomográfiai felvételeket is készítünk a rendelőintézetben CT készülékünk segítségével.

2016 évben új, nagyobb teljesítményű MR készülékre cseréltük le a régit, mellyel így a legfinomabb elváltozásokat is diagnosztizálni tudjuk.

Rendelőintézetünkben nem csak saját betegeinket, hanem más állatorvosok által, különböző műszeres vizsgálatokra vagy műtétre beküldött betegeket is ellátunk. Ez a betegküldéses rendszer jól működik, a diagnózis felállítása, vagy a műtét elvégzése után, a beteget a beutaló állatorvoshoz küldjük vissza, zárójelentéssel, további kezelési javaslattal.

Ma a rendelőintézetünkben évente körülbelül 3-4 ezer kisebb-nagyobb műtétet végzünk el, és emellett több ezer beteget kezelünk. Jelenleg 11 állatorvos dolgozik klinikánkon, e kollégák között egy-egy szakterület specialistái is megtalálhatók.

Intézetünkben kórházi kórtermek állnak rendelkezésre a beteg és intenzív, vagy hosszan tartó orvosi ellátásra szoruló állatok részére. A kórház 2012 tavaszán egy fertőző betegek számára készült elkülönítő kórteremmel bővült.

A folyamatos betegellátás érdekében a hét minden napján nyitva tartunk, hétköznap 14 órában, szombaton 13 órában míg vasárnap és 11 órában állunk a betegek rendelkezésére. Ünnepi nyitva tartásunkról a klinika honlapjának főoldalán tájékoztatunk!

Rendelőintézetünk mellett állatgyógyászati patika és pet-shop várja a vásárlókat, mely most már évek óta megnagyobbítva, külön épületben, de a rendelőn keresztül elérhetően üzemel. Sok éves tapasztalattal rendelkező kollégáink bármelyik termékről szívesen adnak tájékoztatást, segítik az állattartókat a megfelelő termék kiválasztásában, vásárlásában. A legfontosabb termékeket a www.pet-shop.hu web-shopunkban online is házhoz lehet rendelni.

Honlapunkon minden szolgáltatásunkról részletes tájékoztatást talál. Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal személyesen vagy telefonon, minden kollégánk szívesen áll rendelkezésére?

+3613061364, H-V 8-20.00 óráig

Kérjen időpontot!
Rendelőintézetünk hétköznaponként 8-20.00 óráig tart nyitva!
Ügyeleti jellegű nyitvatartás: hétköznap 20.00-22.00 óráig, szombaton 9-22.00 óráig, vasárnap (ünnepnapokon) 9-20.00 óráig.
UH, MRI, CT, endoszkópos vizsgálatra, neurológiai , ortopédiai, egzotikus szakrendelésre kérjen telefonon időpontot!
+36 1 306 1364
Orvosi szolgáltatásaink
Sebészet
Szemészet
Bőrgyógyászat
Neurológia
Aneszteziológia
Ortopédia
Senior Care
Traumatológia
Kisállat MRI
Belgyógyászat
Kisállat CT
Ultrahang
Egzotikus állat kezelés
Rendelőintézetünk térképen
Állatorvos Budapest
Primavet Rendelő Kft. - Minden jog fenntartva
1152. Budapest, Rákos út 60.
Telefon: (1) 306 1364
Új Széchenyi terv
ImreGabri