Primavetrendelo.hu / Bemutatkozunk / Cégtörténet

Cégtörténetünk

PrimaVet Rendelőintézetünk 1990 óta várja beteg kedvenceiket. Fő profilunk a sebészet, de a nálunk dolgozó 8 állatorvos kolléga között található belgyógyász, neurológus is. (Szakterületeinkről itt olvashat bővebben, Állatorvos kollégáinkat itt ismerheti meg) Rendelőintézetünk segédszemélyzete is nagyon tapasztalt szakemberekből áll: 4 szakápolónk, és 3 műtősasszisztensünk, valamint takarítószemélyzetünk dolgozik azon, hogy az állatorvosok zökkenőmentesen tudjanak koncentrálni az Ön kedvencére, a beteg állat teljes körű, szakszerű ellátására.

Cégtörténet

Hogy praxisunk jól működjön, és betegeink vizsgálatát, kezelését, a műtéteket szakszerűen ellássuk, Rendelőintézetünket folyamatosan korszerűsítjük, fejlesztjük:

1990 szeptemberében a mai helyen kezdte meg működését dr. Zsoldos László vezetésével a kezdetekben a mainál kisebb területen működő rendelő. A következő években folyamatosan bővítettük rendelőintézetünket, mind az épületet, mind a vizsgálatokat segítő műszereket, berendezéseket.

2008 évben felújítottuk és részben automatizáltuk laboratóriumunkat. Munkába állítottunk egy vérképet értékelő automatát és egy új biokémiai vizsgálatokat végző automatát. 2014-ben a hematológiai automatát egy új készülékre cseréltük, mely már minőségi vérkép vizsgálatokat is el tud végezni. Beindítottuk a szívférgesség szűrési vizsgálatokat.

2011 évben beüzemeltünk egy vadonatúj, digitális RTG készüléket. Így a radiológiai diagnosztika még gyorsabbá és pontosabbá vált, a digitális felvételeket könnyebb archiválni, tárolni, továbbítani. Ha kéri, e-mailen vagy CD-n, mind a tulajdonosnak, mind a beküldő állatorvos kollégának átadjuk, a nálunk készült felvételeket.

Szintén ebben az évben, tovább javult a műtéti altatásaink biztonsága, új, nagyteljesítményű aneszteziológiai monitort üzemeltünk be, majd 2013-ban egy második, 2014 januárjában egy harmadik ugyan ilyen készülék beszerzését hajtottuk végre.

2012 évben beindítottuk az arthroszkópos műtéteket is, ezáltal a minimálisan invazív beavatkozások köre is bővülni tud.

Ebben az évben került átadásra MRI (mágneses rezonancia) vizsgáló berendezésünk, mely azóta fogadja a gerinc-, agyi elváltozásokat mutató, daganatos és egyéb betegeket.

2013 évben teljesen átépítettük a várónkat és egy XXI. századi színvonalú helyiségben tudjuk fogadni a betegeinket. A váróban recepció is működik segítve a tulajdonosok tájékoztatását, eligazítását.

2014 évben egy újabb UH fejjel bővült a nagyteljesítményű UH készülékünk, lehetővé téve az apróbb betegeink precízebb vizsgálatát szakrendelésünkön.

2014 évben endoszkópos készülékkel gyarapodott a diagnosztikai eszközparkunk, így a rhinoscopia, gastroscopia, bronchoscopia is lehetségessé vált.

Rendelőintézetünkben nem csak saját betegeinket, hanem más állatorvosok által, különböző műszeres vizsgálatokra vagy műtétre beküldött betegeket is ellátunk. Ez a betegküldéses rendszer jól működik, a diagnózis felállítása, vagy a műtét elvégzése után, a beteget, a beutaló állatorvoshoz küldjük vissza, zárójelentéssel, további kezelési javaslattal.

Ma a rendelőintézetünkben évente körülbelül 3-4 ezer kisebb-nagyobb műtétet végzünk el, és emellett több ezer beteget kezelünk. Jelenleg 8 állatorvos dolgozik hosszabb- rövidebb munkaidőben nálunk, e kollégák között egy-egy szakterület specialistái is megtalálhatók.

Intézetünkben kórházi kórtermek állnak rendelkezésre a beteg és intenzív, vagy hosszan tartó orvosi ellátásra szoruló állatok részére. A kórház 2012 tavaszán egy fertőző betegek számára készült elkülönítő kórteremmel bővült.

A folyamatos betegellátás érdekében a hét minden napján nyitva tartunk, hétköznap 14 órában, szombaton 13 órában míg vasárnap 11 órában állunk a betegek rendelkezésére.

Rendelőintézetünk mellett állatgyógyászati patika és pet-shop várja a vásárlókat, mely most már évek óta megnagyobbítva, külön épületben, de a rendelőn keresztül elérhetően üzemel. Sok éves tapasztalattal rendelkező kollégáink bármelyik termékről szívesen adnak tájékoztatást, segítik az állattartókat a megfelelő termék kiválasztásában, vásárlásában.

Honlapunkon minden szolgáltatásunkról részletes tájékoztatást talál. Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal személyesen vagy telefonon, minden kollégánk szívesen áll rendelkezésére.

Kérjen időpontot!
Rendelőintézetünk hétköznaponként 8-20 óráig, 20-22 óráig illetve szombaton 9-22 óráig, vasárnap 9-20 óráig ügyeleti jellegűen tart nyita.
UH vizsgálatra, neurológiai szakrendelésre, MRI, CT vizsgálatra kérjen időpontot telefonon, vagy emailben.
+36 1 306 1364
Orvosi szolgáltatásaink
Sebészet
Szemészet
Bőrgyógyászat
Neurológia
Aneszteziológia
Ortopédia
Senior Care
Traumatológia
Kisállat MRI
Belgyógyászat
Kisállat CT
Ultrahang
Egzotikus állat kezelés
Rendelőintézetünk térképen
Állatorvos Budapest
Primavet Rendelő Kft. - Minden jog fenntartva
1152. Budapest, Rákos út 60.
Telefon: (1) 306 1364
Új Széchenyi terv
ImreGabri